Byte av bokningssytem

Bytet av bokningssytem har startat då utebanorna bokas via Matchi från och med denna vecka. Speltider från och med 20 maj bokar man i MATCHi för tennisbana utomhus. (Bokning av tennisbana inomhus sker fortsättningsvis i MyCourt tillsvidare). 

Införande av nya system medför oftast lite strul. Det finns olika scenarier som kan uppstå, nedan går vi igenom dem. Om ni stöter på problem kontakta kansliet@huddingetennis.se

(1) Ni har redan ett konto hos MATCHi. Om majoriteten av de uppgifter ni har för detta konto stämmer överens med vårt medlemsregister, då ska ni kunna boka banor direkt utan problem.Om det ser ut som denna bild har man ett aktivt medlemskap och kan boka till reducerat pris. Kolla igenom er profil och uppdatera era kontaktuppgifter om de inte stämmer eller saknas.

(2) Ni har redan ett konto hos MATCHi. Det står inte att ni är medlem hos Huddinge Tennisklubb. Det betyder att personuppgifterna på ert MATCHi-konto inte stämmer överens med de vi importerat in. Då ska ni följa denna guide som heter – ”Jag är redan medlem”.
Kolla igenom er profil och uppdatera era kontaktuppgifter om de inte stämmer eller saknas.

(3) Ni har INTE ett konto hos MATCHi. Ni ska då registrera ett konto hos MATCHi (matchi.se). Sedan ska ni undersöka om ni faller in på punkt 1 eller 2 ovan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait