Padel – utomhus

Huddinge tennisklubb har två padelbanor utomhus. Dessa är lokaliserade bredvid våra utomhustennisbanor.

Man kan spela på banorna året runt. Inne på padelbanorna blir det en behaglig miljö, bra vindskydd, vilket medför att man kan spela under hela året förutsatt att det inte är is eller massor av snö på banan.

Allt är dock inte färdigställt vid padelbanorna, bland annat kommer el dras för att kunna ha belysning kvällstid. Därför är öppettiderna begränsade just nu till dagtid.

Bokning av padelbanor görs i Matchis bokningssystem, vilket inte är samma system som för tennisbanorna. Det finns en hel del skillnader mellan de två systemen, var därför uppmärksam på bokningsvillkoren.

Vi har inte automatiskt flyttat över hela medlemsregistret in i Matchi, utan man måste skapa ett nytt konto om du inte redan har ett konto hos Matchi.se. När väl ett konto är skapat söker du upp Huddinge tennisklubb och markerar klubben som favorit.

Det finns klippkort att köpa.

Inne i tennishallen finns toaletter, omklädningsrum, möjlighet att fylla på vattenflaska. Det finns även möjlighet att köpa bollar i en varuautomat. Behöver man hyra racket behöver vi få information om det någon dag i förväg för att arrangera detta. Maila padel@huddingetennis.se. 

Padelrack finns att hyra och bollar att köpa. Vänligen maila padel@huddingetennis.se i god tid om ni vill hyra racket.