Viktig information angående terminsstart

God fortsättning på 2021,

Hoppas att julfirandet och nyår har varit bra trots de anpassningar och restriktioner vi alla har behövt göra med anledning av pandemin.

Strax före julhelgen meddelande Regeringen och Folkhälsomyndigheten om ytterligare skärpta restriktioner. Kort därefter uppmanade även smittskyddsläkaren i region Stockholm alla invånare i Stockholms län att avstå från all organiserad träning, inomhus såväl som utomhus med anledning av den allvarliga smittspridningen. Uppmaningen gäller även yngre barn och ungdomar. De skärpta restriktionerna gäller fram till den 24 januari.

Mot bakgrund av den ökade smittspridningen i samhället och inte minst i region Stockholm har styrelsen för Huddinge tennisklubb beslutat att all instruktionsverksamhet, både vuxen och junior, skjuts fram och tidigast startar 25 januari.  

Beslutet från styrelsen innebär att terminen blir något kortare och därför kommer vi tränare se över möjligheten till en extraaktivitet någon gång under vårterminen. Särskilt informationsbrev kommer att skickas ut från oss i slutet av denna vecka.

Ovanstående beslut kring instruktionsverksamheten påverkar inte möjlighet till strötidsbokning eller kontraktstider. Vi avser även att fortsätta med klubbens olika gruppspel och möjlighet till privatträning.

Men, det är fortfarande lika viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen i samhället och följer de lokala allmänna råd från myndigheterna. Självklart gäller fortfarande detsamma som har gällt sedan i våras – tvätta händerna, håll avstånd och stanna hemma vid sjukdom.

Med vänlig Hälsning

Richard, Sportchef
Styrelsen Huddinge Tennisklubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait