Kontraktstiderna sägs upp

Styrelsen fick i uppdrag på årsstämman den 13 april att se över möjligheten att öka tillgängligheten av lediga strötider för medlemmarna. Tillgången till lediga bantider har dessutom diskuterats under en längre tid.

Antalet medlemmar i HTK har ökat med ca 16 procent under 2020 och vi har idag drygt 960 medlemmar. Att det generella tennisintresset har ökat märks bland annat av genom ett högt bokningstryck på våra banor samtidigt som både gamla och nya medlemmar vittnar om svårigheten att hitta lediga tennisbanor.

För styrelsen är det oerhört viktigt att ge alla våra medlemmar samma möjlighet till att boka en bana för att få spela tennis. Därför har styrelse fattat ett enhälligt beslut om att säga upp alla kontraktstider på Huddinge Tennisklubb. Det innebär att ni som har kontraktstider idag kommer inte få dem förlängda från och med i höst och därmed är den sista kontraktstiden  den 31 maj.

Styrelsen ser många fördelar med detta beslut som gynnar HTKs verksamhet som helhet och naturligtvis våra medlemmar.

En annan fördel som detta beslut medför är att verksamheten kan vara mer flexibel och ge möjlighet till att erbjuda fler medlemmar tex instruktionsverksamhet, aktiviteter, klubbevenemang utan att behöva ta hänsyn till alla uppbokade tider.

Vi hoppas att ni har förståelse för vårt beslut, ett beslut som ska gynna alla medlemmar. Vi kommer alla ha samma möjlighet att boka banor och är man ute i god tid kommer det finnas gott om tider. Om någon känner sig osäker på hur man bokar banor via MyCourt kan man kontakta mig för hjälp. 

Mvh

Jimmy Säll
Ordförande Huddinge tennisklubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait