Videoinspelning (om man vill)

Fram till och med September kommer alla som vill att kunna spela in sin spelade timme på bana 2. Man bokar och betalar enkelt direkt i Mycourt och det kostar endast 20 kr extra. Efter bokningen är gjord får man en länk för “livestream” eller för att ladda ner och titta på i efterhand. På grund av en begränsning i Mycourt kan man i dagsläget inte köpa till videoinspelning när man bokar via klippkort. Mycourt jobbar på att åtgärda detta men som en tillfällig lösning kan man köpa videoinspelningen i efterhand via Swish med hjälp av en QR kod, se mer nedan. För att detta ska fungera spelas alla timmar in på bana 2 för närvarande men man behöver alltså betala för sin inspelning för att kunna se på inspelningen, ingen annan har tillgång till filmen.

Perfekt för att se hur man positionerar sig på banan och hur olika teknikdetaljer fungerar i praktiken.

För att skydda allas integritet så följer vi kamerabevakningslagen och dataskyddsförordningen

Om något inte fungerar eller om du har allmänna frågor om tjänsten så kontakta info@huddingetennis.se eller direkt till vår partner Sportsstream. Vi vill gärna ha feedback då vi har denna kamera för utvärdering. Om det funkar bra och våra medlemmar uppskattar denna möjlighet är planen att utöka så att alla inomhusbanor får en kamera.

Bokning

Du bokar videoinspelning genom att boka bana som vanligt och välja till produkten “Lägg till videoinspelning”

QR kod för beställning i efterhand

Nu kan du som har spelat på bana 2 titta på din match/träning i efterhand. När du har betalt så återkommer vi med länk via SMS till filmen så snabbt som möjligt (manuell hantering till skillnad mot beställning via MyCourt som sker automatiskt via mailutskick). Detta kostar 30 kr och betalas via Swish (20 kr för videoinspelningen och 10 kr i administrationsavgift för den manuella hanteringen).

Öppna swish-appen (använd ”skanna” och rikta sedan din kamera mot bilden nedan )
Uppge bana och starttid i meddelandefältet. Ni får sedan en länk till er inspelning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait