Tävlingspass för vuxna

Spelet tennis är som schack, det finns många olika strategier, kombinationer och mönster. Det känns som man knäckt koden i en match för att sedan börja om från noll i nästa mot en motståndare som spelar helt annorlunda mot matchen innan.  Tekniken ska sitta, spelplanen ska vara genomtänkt, orken ska räcka hela vägen och allt detta ska hållas ihop av det mentala.

Allt detta tränas när du spelar match och ju fler matcher du spelar så förhoppningsvis får du ihop detta till en helhet men det kan behövas ett mellansteg mellan träning och match. Vi prövar nu om det finns intresse för ett matchträningspass där grundupplägget är vinnarbana förlorarbana med olika varianter och regler för att få öva att möta olika motståndare under olika förutsättningar blandat med korta taktiska genomgångar. Stort fokus kommer vara på det mentala och taktiska och inte så mycket teknik.

Tävlingspasset är planerat till torsdagar 14.00 på 2-3 banor, spelstyrka – man ska ha kommit igång och spelar matcher regelbundet. 

Priset för ett Tävlingspass blir 150kr.

Kontakta Richard för frågor och intresseanmälan richard.sjoqvist@huddingetennis.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait