Viktig information terminsavslut Junior

Hej alla tennisentusiaster

Nu är vi inne på sista veckan av terminen och då vill vi informera om vad som händer framöver i Huddinge Tennisklubb.

 • Höstterminens sista träningsdag är söndagen den 12/12 förutom fredag och söndagsgrupperna som har en gång extra för missat tillfälle vid juniortävling. Så fredagsgrupperna extra den 17:e dec och söndagsgrupperna den 19:e dec.  Avanmälan för vårterminen skall ske senast 19/12 och endast via mail till: tranare@huddingetennis.se. Eventuella önskemål om ändringar mailas också till tränarmailen . Elever som deltagit på höstterminen behöver inte gå in på hemsidan och göra en ny anmälan utan behåller sin plats. Samma grupper och tider fortsätter enligt höstens schema till vårterminen om man ej önskat annat.
 • Julavslutning för alla juniorer som deltagit under hösten torsdag 16 december 17-19
  Tennisaktiviteter och julbord står på schemat
  Maila anmälan till holandese@hotmail.com med eventuella allergier
 • Klubbmästerskapet inomhus spelas 3-9 januari  och det finns klasser för alla juniorer från minitennis till tävlingsspelare. Mer info och anmälan gå in på https://svtf.tournamentsoftware.com/tournament/52DF3D35-6524-445F-A4D5-B35FA27CEC8D
 • Passa på att stötta klubben och handla julklappar i shopen.
  Shopen öppen Måndag-Fredag 16.00-19.00 och söndag 9-12
 • Vårterminen börjar Måndag 10/1.

Vi önskar ett bra avslut på terminen samt en God Jul.

Hälsningar

Tränarna och övrig personal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait