Dubbel-gruppspel

Det har varit en hel del frågor från våra medlemmar kring att starta ett gruppspel i dubbel. Vi tänkte starta ett gruppspel för dubbeltennis på prov nu till höstterminsstarten och utvärdera om det fungerar bra.

Upplägget blir att det är fasta par, dvs samma par spelar tillsammans hela omgången, paren kan vara mixade eller av samma kön. Matcherna spelas på samma sätt som singel-gruppspelet, dvs under en timme men med start 0-0 i game och avgörande boll vid 40-40 (No-Ad). Matcherna kommer vara på söndagkvällarna (20.00 och 21.00) med möjlighet att boka om till dagtid (06.00-14.00 vardagar) vid förhinder. På grund av den ökade komplexiteten att boka om, med 4 spelare per match, tänker vi att ombokningar endast bör göras i nödfall. Samtidigt kanske man kan försöka att ha lite socialt umgänge kring matcherna, och då ha flera matcher parallellt.

Om ni är intresserade kan ni göra en intresseanmälan genom att skicka ett mail till gruppspel@huddingetennis.se . Anmäl er med två namn, dvs ett spelpar. Om ni inte har en dubbelpartner så kan vi försöka para ihop er med andra som anmäler sig själva.

2 kommentarer om “Dubbel-gruppspel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait