Gratis videoinspelning

Under juli och augusti har man möjlighet att prova på videoinspelning gratis på inomhusbanorna. Man bokar enkelt direkt i Mycourt. Efter bokningen är gjord får man en länk för “livestream” eller för att ladda ner och titta på i efterhand.

Perfekt för att se hur man positionerar sig på banan och hur olika teknikdetaljer fungerar i praktiken. Vi har alla en bild av hur vi tror vi spelar tennis, men med dessa videoinspelningar får ni verkligen se hur ni spelar. Hur ni rör er, slår slagen, serven och många andra detaljer. Det är mycket lärorikt och utvecklande.

För att skydda allas integritet så följer vi kamerabevakningslagen och dataskyddsförordningen

Bokning

Du bokar videoinspelning genom att boka bana som vanligt och välja till produkten “Lägg till videoinspelning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait