KM 2023

Nu är det hög tid att anmäla dig till KM Inomhus 2023! Som vanligt finns det många klasser att välja på. Är du osäker på vilken klass du kan spela eller har andra frågor så kontakta tavling@huddingetennis.se

Mer information finns här på hemsidan

KM kommer att spelas 2-8 Januari men inte alla klasser alla dager. Exakt hur planeringen ser ut beror på hur många som anmäler sig i respektive klass. Har du förhinder någon av dessa dagar men vill ändå gärna spela så skriv i din anmälan vilken dag du har förhinder så försöker tar vi med det i planeringen så långt det är möjligt. 

En kommentar om “KM 2023

  1. Jag är borta 2-4 januari så om dubbeln inte spelas då så är jag med.

    Magnus cedenblad spelar med
    Peter cedenblad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait