Prisjusteringar 2023

Som beskrivits i vår verksamhetsplan och verksamhetsberättelse har vi planer på att göra flera förändringar på Huddinge tennisklubb. Vi har redan byggt padelbanor utomhus som tidigare kommunicerats. Vi har fått, och kommer få fler hyreshöjningar kommande år. Priserna har gått upp på allt vi köper in och vi har som alla andra årligen även ökade lönekostnader. Vi behöver justera priserna för att kunna hantera dessa ökade kostnader.

Från och med 1 januari 2023 kommer vi därför att höja en del priser på Huddinge tennisklubb. Ni finner den nya prislistan här.

Vi behåller våra låga priser på dagtid och sänker dem för fredags- och lördagskvällar. Vi höjer priserna för våra mest attraktiva tider, speciellt för icke medlemmar. En del mindre prisökningar på juniorverksamheten men det blir även ökningar i vuxenverksamheten. Det blir även prisjusteringar av aktiviteter som lunchtennis, matchspel, Americano, gruppspel mfl.

Vi hoppas på er förståelse över dessa justeringar/ökningar då de görs för att kunna vidareutveckla Huddinge tennisklubb men också säkerställa en stabil ekonomi långsiktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait