Anmälan till höstens tennisskola och minitennis

Terminen startar måndagen den 4:e september. Sista anmälningsdag är Söndag 27:e augusti. Vänta med att fylla i tills ni fått skolschema, vi har inget system där den som fyller i först kommer först i kön. Det är viktigt att alla försöker fylla i så bra underlag som möjligt vilket innebär flera dagar som alternativ och så tidigt som möjligt. Vi räknar med att barn från 11-12 år skall kunna ta sig till hallen själva.

Vi har en anmälan  för minitennis födda 2015-2018 och en för tennisskola födda 2014 och tidigare  Kolla noga så att ni fyller i rätt anmälan.

Vi har träningstider från kl 14.00 och är beroende av att fylla på träningsgrupperna från denna tid för att vi skall få med alla i träningsschemat. Det innebär att den/de dagarna man slutar tidigt från skolan förväntar vi oss om man är tillräckligt gammal att man åker direkt från skolan till tennisen för att kunna starta träningen så tidigt som möjligt. 

Fredagar 14.00-19.00 och söndagar 9.00-12.00 är dagar då  tennisskolan 10-18 år tränar så tillhör man den kategorin så ska man räkna att träna någon av de dagarna. Minitennis  kommer preliminärt ligga på måndag, onsdag och torsdag kväll från 17.00 och framåt  på tennisbanorna. 

Så fort schemat är klart kommer vi maila ut till alla så man behöver inga ringa eller maila innan det, endast om man har frågor. Kostnaden för ett tillfälle i veckan är 1375:-. Kostnaden för fler tillfällen se hemsidan.  

Vi kommer endast ta emot anmälningar som fylls i via hemsidan i anmälningsformuläret med fullständiga uppgifter.

//Tränarteamet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait