Matchspelsträning för vuxna under höstlovet

AktivitetTidpunkt

Matchträning för nybörjare

(“Pay & Play – Nybörjare” i MyCourt)

Söndag 29 oktober, kl.12.00-14.00

Matchspel fortsättning

Måndag 30 oktober, kl.17.00-19.00

Matchträning för nybörjare

(“Pay & Play – Nybörjare” i MyCourt)

Fredag 3 november, kl.16.00-18.00

Matchspel fortsättning

Söndag 5 november, kl.10.00-12.00

Matchträning är en aktivitet som ordnas för att man ska kunna träna på att spela match utöver det man gör under tex vuxenträningpasset. Som ni säkert är medvetna om så krävs det för det mesta mer än att bara spela en timme i veckan  för att utveckla sitt spel.

Matchträning för nybörjare / Pay & Play – Nybörjare – Här går vi initialt igenom grundläggande tennisregler, poängräkning, var man ska stå på banan etc. Sedan spelas det flera korta matcher mot olika motståndare. Vi tränar på att spela båda singel- och dubbelmatcher.

Matchspel fortsättning/Matchträning för spelare på medelnivå – Här förutsätter vi att man kan tennisreglerna och fokuserar därmed på att spela match. Det blir flera matcher mot olika motståndare. Både singel- och dubbelmatcher.

Under matchträning fokuserar vi inte på ert tekniska spel, det gör man på sina vuxenträningspass med respektive tränare. Under matchträning kan man säga att ni ska tillämpa det ni lär er på under vuxenträningen.

Vill ni vara med så går man in på MyCourt och bokar in sig!!

Om ni inte vet vad MyCourt är maila då till gruppspel@huddingetennis.se så hjälper vi er. Om ni har andra frågor kan ni höra av er till samma emailadress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait