Huddinge Tennisklubbs årsmöte 2021

Välkomna att anmäla er till Huddinge tennisklubbs årsmöte 2021. På grund av den rådande pandemin kommer vi i år genomföra årsmötet helt digitalt, vilket innebär att vi inte kommer att ha mötet i tennishallen. Vi kommer att använda oss av en digital mötesplattform som heter Microsoft Teams.

Årsmötet är den 13 april, kl.18.00.

Anmälan görs via email till kansliet (kansliet@huddingetennis.seSENAST 9 april kl12.00.
En möteskallelse kommer att skickas ut på eftermiddagen den 9 april med länkar till två möten. Ena länken är till själva årsmötet, den andra länken är till ett testmöte vi kommer att arrangera för att ge alla en möjlighet att testa att ljud och bild fungerar innan årsmötet. Vi kommer inte ha någon möjlighet att felsöka eventuella tekniska problem under årsmötet.

Nedan finner ni all dokumentation inför årsmötet:

2 kommentarer om “Huddinge Tennisklubbs årsmöte 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait